Bonhoeffer College

Bonhoeffer College trapt het nieuwe jaar af met een nieuwe huisstijl. Daar vertellen we je graag iets meer over. Bekijk hieronder het filmpje!


15 jaar Bonhoeffer College

Dit jaar viert het Bonhoeffer College haar 15-jarig bestaan. In 15 jaar tijd is het onderwijs, onze omgeving en onze school veranderd en in de toekomst gaat er nog veel meer veranderen. Een nieuw logo en een passende, eigentijdse huisstijl is een volgende stap in de verdere ontwikkeling van onze school.

Waarom een nieuwe huisstijl?

Met de nieuwe huisstijl laten we zien waar onze school voor staat. Op het Bonhoeffer College werken we er samen aan om elke leerling een geweldige schooltijd te bezorgen. Zodat je weet wat je wilt, weet waar je goed in bent en weet welk verschil jij kunt maken. Dat maakt onze school bijzonder.

We vatten dit samen met ons motto ‘Bonhoeffer College verrijkt je toekomst’. Verrijk anderen door je talenten te geven. Ontwikkel, groei en verrijk jezelf als mens. Verrijk je omgeving en jezelf door samen te genieten van het resultaat.

Betekenis van het nieuwe logo

Het nieuwe logo is een combinatie van de ‘B’ van Bonhoeffer, de ‘C’ van College en een hart dat symbool staat voor verrijking.

Logo-uitleg.jpg

De golvende kleurbanen zijn een knipoog naar de vlammen van de fakkel uit ons oude logo.

Vormentaal.jpg
Beeldmerk.jpg

Wat betekent dit voor jou?
Tot aan de zomervakantie vervangen we het oude logo door het nieuwe logo op al onze brieven, e-mails, de schoolgids, folders, rapporten, belettering in en rond onze gebouwen, et cetera. Voorlopig kun je het oude logo ook nog tegenkomen. Dat is misschien een beetje verwarrend. Maar vanuit het oogpunt van kosten, vervangen we niet alles tegelijk. Vanaf schooljaar 2016-2017 gebruiken we alleen nog ons nieuwe logo.